HJÄRNKNAS/AVSNITT 1

 
 
först o främst, hej kompisar.
fan va längesen det var

ni vet ju att jag för något år sedan nu raderade en fyra års arkiv pga....heh, trött på skiten som stod.
trött på ältandet och smärtan och allt det där jag tjatat om inlägg efter inlägg
MEN jag har saknat den här platsen, saknat att skriva av mig, dela random bilder och få respons från den lilla fina hängivna skara följare som ni faktiskt var.
 
jag har länge tänkt att jag på något sätt ska ta upp kontakten med er, på något forum någonstans,
med tanke på den så in i helvetes fina respons jag fick utav av er när jag skrev mitt sista inlägg.
känns som om vi var en liten familj när jag läser igenom kommentarerna då och då(när jag e fett deppig o tkr jag e sämst o vill känna mig åtminstone lite vettig hehe), det känns lite som att vi delade sorgen och smärtan tillsammans. och det är så fint att tänka på, att vi inte var ensamma om allt det där pissiga.

så mycket har hänt sedan sist vi hördes och egentligen ingenting alls.
som alltid, ni fattar.

min ambition är att jag ska börja blogga igen, skriva igen.
prata med er, lägga upp random bilder o texter o allt sådant som jag gjorde förr, ni vet.
på sikt vill jag verkligen det, och jag hoppas jag kan få tillbaka er då OKEJ??? 

i alla fall! det som främst kommer att hända här framöver är något jag är så himla nervös/glad/orolig/lycklig över. nämligen det att jag och min vän My startat en podcast om psykisk ohälsa som heter HJÄRNKNAS.
jag skulle bli så glad om ni ville lyssna på den här, ni som läst min blogg genom åren och varit med mig på mina resor och psykbryt och uppbrott och allt sånt. alltså serri så himla himla glad alltså om just NI följde med på den här resan <3

aight nu kör vi, tänkte kopiera beskrivning av podden som my skrivit på sin blogg rakt av pga tyckte den va så fin o pallar fan ej skriva en ny, skulle ändå inte bli bättre<3:

"Hjärnknas är podcasten där vi öppet och naket pratar om psykisk ohälsa utifrån våra egna erfarenheter. Vi pratar om hur det är att leva med en diagnos, hur det påverkar vårt vardagliga liv. Vi kommer berätta om de allra mörkaste tankarna, de knäppaste, de som man kanske inte egentligen vågar prata om, ens tänka på. Om att känna smärtsamt mycket, om att inte kunna gå upp ur sängen, om att inte ens vilja leva längre.
 
Det är för er som mår dåligt själva, som känner er ensamma i ert huvud och det är för er som har en anhörig som lider av någon form av psykisk ohälsa, för er som bara är intresserade och för er som inte förstår. Det är också för oss, för att våga visa den mörkare delen av oss, för att få släppa ut saker som har gjort och gör ont.
 
Självklart är det inte bara ångestångestångest, utan en hel del skratt också. Högt och lågt. Som livet.
 
Jag har varit och är SÅ nervös för det här, men också stolt. Hoppas innerligt att ni ska tycka om det."

det enda är att det varit lite teknikstrul hittills(som vi jobbar på) och att det kan vara lite klurigt att hitta vår podd i podcast-appen men ok här kommer en förklaring:

vi har inte lyckats få upp podden så att den är sökbar på itunes pga knas(såklart att d ska bli det när det är poddens fucking namn, va annars) DÄRFÖR måste man (via sin smartphone) klicka på följande länk: 
http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:185976083/sounds.rss
och då dyker den upp i er podcast-app(förutsatt att ni har den nedladdad) varpå "prenumerera" dyker upp och då klickar ni ja och så hamnar vår podd i er "mina podcaster". 
ANNARS, får ni söka på hjärnknas på soundcloud. osäker på om de funkar det med. kommentera annars<3
vi hoppas verkligen att skiten löst sig till nästa avsnitt nästa vecka, annars lackar ja. o ni vet ju hur det blir.
*subtilt hot t itunes*


Kommentarer
Postat av: vanessa

gud. vad. glad. jag. blir

2015-11-12 @ 17:51:12
Postat av: Anonym

åh jaaa

2015-11-13 @ 15:15:03
Postat av: embla

Asså omg lyssnade på första avsnittet precis och gud va bra ni är det är verkligen helt sjukt. Känner igen mig till tusen och skrattade så mycket på slutet. Ni måste verkligen fortsätta med detta för fan va bra.

2015-11-24 @ 17:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0